Με Γκαρσία και Σάκχοφ στην Ελβετία η ΑΕΚ

Ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Σεντ Γκάλεν όπου βρίσκονται κανονικά οι Λιβάι Γκαρσία και Γεβγκέν Σάκχοφ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με τη Σεντ Γκάλεν και στη συνέχεια ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την «κιτρινόμαυρη» αποστολή για την Ελβετία. Σε αυτήν βρίσκονται κανονικά τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Λιβάι Γκαρσία και ο Γεβγκέν Σάκχοφ.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Κώστας Γαλανόπουλος και Ζίγκα Λάτσι ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της Πέμπτης με την Σεντ Γκάλεν, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa League.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Χατζηεμμανουήλ, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας, Γκαρσία, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Ενομπακάρε, Ολιβέιρα.

Η αποστολή της ομάδας θα «πετάξει» αύριο στις 10.00 για την Ελβετία και στις 20.00 θα πραγματοποιήσει στο Κybun Park την τελευταία της προπόνηση πριν από το παιχνίδι».

Η αποστολή της ομάδας μας για τον 39ο προκριματικό της αγώνα στα Κύπελλα Ευρώπης και τον 227ο ευρωπαϊκό αγώνα στην ιστορία της! #fcsgaek #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #UEL

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook