Σβάρτσμαν: «Το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου»

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν πήρε μια σπουδαία νίκη το βράδυ του Σαββάτου (19/9) κόντρα στον Ράφαελ Ναδάλ με 6-2, 7-5 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Rome Masters.

Μετά από τη λήξη του αγώνα, ο Αργεντινός τενίστας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του και δήλωσε ότι το παιχνίδι κόντρα στον Ισπανό ήταν το καλύτερο της καριέρας του.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σίγουρα είναι το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου. Έχω αντιμετωπίσει τους τρεις μεγάλους πρωταθλητές. Ποτέ δεν τους είχα κερδίσει μέχρι σήμερα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Ήταν τρελό. Το τένις είναι τρελό. Η απόδοσή μου ήταν τρελή. Οι τρεις τελευταίες εβδομάδες ήταν άσχημες για μένα. Σήμερα έπαιξα το καλύτερό μου τένις. Δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να κερδίσω τον Ναδάλ διότι δεν έπαιζα καλά τελευταία. Όμως σήμερα έκανα το καλύτερο παιχνίδι μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό.

Είχα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ εννιά φορές. 4-5 φορές δεν είχα βρεθεί κοντά αλλά είχα βρεθεί και κοντά στο σκορ. Σήμερα προσπάθησα να κάνω το ίδιο και στο πρώτο σετ και ήταν πολύ καλό για μένα. Εκμεταλλεύτηκα κάθε ευκαιρία που μου έδωσε».

Ο Σβάρτσμαν θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Ντένις Σαποβάλοφ την ερχόμενη Παρασκευή (25/9). Για τον προσεχή αντίπαλό του δήλωσε:

«Παίζει πολύ καλά από τότε που επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη. Είναι ωραίος τύπος. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά αν παίξω όπως σήμερα, σίγουρα θα έχω τις ευκαιρίες μου».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook