Ολυμπιακός : Ατομικό πρόγραμμα όλοι, μέσα και ο Ζαν Σαρλ

Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή της ομάδας απο την Ισπανία και την… ταλαιπωρία με το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της αποστολής, επέστρεψε και πάλι στο παρκέ. Οι Ερυθρόλευκοι ακολούθησαν το Σάββατο (19/09) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου και του Λιβιό Ζαν Σαρλ. Ο Γάλλος φόργουορντ κατά την παραμονή της ομάδας στην Ισπανία υπέστη τράβηγμα αριστερού […]

Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή της ομάδας απο την Ισπανία και την… ταλαιπωρία με το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της αποστολής, επέστρεψε και πάλι στο παρκέ.

Οι Ερυθρόλευκοι ακολούθησαν το Σάββατο (19/09) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου και του Λιβιό Ζαν Σαρλ.

Ο Γάλλος φόργουορντ κατά την παραμονή της ομάδας στην Ισπανία υπέστη τράβηγμα αριστερού δικεφάλου και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο «We’re Back – Preseason Tour Valencia».

Σιγά σιγά θα ανεβάσει στροφές για να μπορέσει να είναι έτοιμος για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού, όντας ένας εκ των αθλητών τους οποίους υπολογίζει το τεχνικό τιμ για τις θέσεις των ψηλών.

© Πηγή: to10.gr