Αρίνας : «Ο Ντόντσιτς ξέρει καλά τα βασικά του μπάσκετ»

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι εξαιρετικός φέτος και κάνει ότι θέλει στο ΝΒΑ. Μπορεί οι Μάβερικς να αποκλείστηκαν από τους Κλίπερς, όμως ο Σλοβένος γκαρντ κυριάρχησε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας,  μίλησε για τον παίκτη του Ντάλας και υποστήριξε για το ταλέντο του πως: «Ο Λούκα έχει πλεονέκτημα απέναντι […]

Ο Λούκα Ντόντσιτς είναι εξαιρετικός φέτος και κάνει ότι θέλει στο ΝΒΑ. Μπορεί οι Μάβερικς να αποκλείστηκαν από τους Κλίπερς, όμως ο Σλοβένος γκαρντ κυριάρχησε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ, Γκίλμπερτ Αρίνας,  μίλησε για τον παίκτη του Ντάλας και υποστήριξε για το ταλέντο του πως: «Ο Λούκα έχει πλεονέκτημα απέναντι σε όποιον τον μαρκάρει και είναι αθλητικός. Μπορεί στο ανοιχτό γήπεδο να τον… έχουν, αλλά σε σετ παιχνίδι ο Σλοβένος υπερέχει γιατί κατέχει καλύτερα τα βασικά του αθλήματος. Είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να μαθαίνουν σε μικρότερη ηλικία τα βασικά του μπάσκετ. Τα χρειάζονται πριν αποκτήσουν αθλητικότητα, γιατί όταν κάποιος αρχίζει να πηδά και να καρφώνει, μετά είναι το μόνο που θέλει να κάνει», τόνισε ο παλαίμαχος γκαρντ.

© Πηγή: to10.gr