Τελειώνει του Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Μέμφις Ντεπάι, καθώς οι μπλαουγκράνα συμφώνησαν με τη Λιόν για την παραχώρηση του Ολλανδού επιθετικού. Ο Ρόναλντ Κούμαν ήθελε από την πρώτη στιγμή τον Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα και η επιθυμία του έγινε πράξη από τη διοίκηση. Όπως δημοσιεύτηκε στην De Telegraaf, το deal αναμένεται να κλείσει στα 25 […]

Παίκτης της Μπαρτσελόνα πρέπει να θεωρείται ο Μέμφις Ντεπάι, καθώς οι μπλαουγκράνα συμφώνησαν με τη Λιόν για την παραχώρηση του Ολλανδού επιθετικού. Ο Ρόναλντ Κούμαν ήθελε από την πρώτη στιγμή τον Ντεπάι στην Μπαρτσελόνα και η επιθυμία του έγινε πράξη από τη διοίκηση.

Όπως δημοσιεύτηκε στην De Telegraaf, το deal αναμένεται να κλείσει στα 25 εκατ. ευρώ και ο 26χρονος άσος πιθανότατα θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί μέσα στη βδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ανακοινώσεις αναμένονται τις επόμενες ώρες, με την Μπαρτσελόνα να μη σταματάει εδώ και να ψάχνει ακόμη τουλάχιστον δυο προσθήκες. Φέτος ο Μέμφις είχε προλάβει να παίξει 2 ματς με τη Λυών και να πετύχει 3 γκολ.

© Πηγή: to10.gr