Άρης – Βόλος 0-0

Προβληματική ήταν η εικόνα του Άρη στο φιλικό μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) σε μία «μάχη» πρόβα τζενεράλε για τις δύο ομάδες.

Τα πρώτα λεπτά στη Θεσσαλονίκη ήταν αναγνωριστικά, με τον Βόλο να «πατάει» καλύτερα στο χορτάρι και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Ο Άρης, όμως, είχε την πρώτη καλή ευκαιρία του παιχνιδιού με τον Τζέγκο να πλασάρει λανθασμένα τον Γκαραβέλη και να αστοχεί.

Οι φιλοξενούμενοι εμφανίστηκαν εξαιρετικοί στο τρανζίσιον παιχνίδι και με τον αφηνιασμένο Περέα, απείλησαν πολλές φορές την εστία του Κουέστα.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν ποτέ να πείσουν ότι θα πάρουν κάτι από το παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας να έχει δύο ακόμα πολύ καλές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά στο 64′ με τον Περέα να αστοχεί σε κενή εστία και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Λούντεβαλ να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Ισπανό τερματοφύλακα του Άρη.

Ο νέος προπονητής του Βόλου, Ανχέλ Λόπεθ, θα πρέπει σίγουρα να είναι ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, σε ένα ματς που θα τους δώσει σίγουρα αρκετή ψυχολογία για τη Super League.

Από τον Άρη, έλλειπε η συγκέντρωση και η φρεσκάδα. Το καθαρό μυαλό απουσίαζε, με αποτέλεσμα να μην δημιουργήσει ευκαιρίες με αξιώσεις για την αντίπαλη άμυνα.

Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ θα υποδεχτεί τη Λαμία στην πρώτη αγωνιστική της Super League, ενώ από την άλλη, ο Βόλος θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι συνθέσεις του αγώνα: 

Άρης (Ένινγκ): Κουέστα, Σάκιτς (76’ Μαρμαρίδης), Ρόουζ, Ντάτκοβιτς, Σενγκιέργκης, Ματίγια, Σάσα, Τζέγκο, Φετφατζίδης (80’ Μάνος), Γκάμα (76’ Μπερτόλιο), Λόπεθ (63’ Μαντσίνι)

Βόλος (Λόπεθ): Γκαραβέλης (46’ Κλέιμαν), Τέκιο (65’ Ντεντάκης), Σάντσες (65’ Δημόπουλος), Κολόμπο, Φεράρι, Ριένστρα (65’ Κιάκος), Τσοκάνης (46’ Λουντεβάλ), Περέα (65’ Κρητικός), Μπαριέντος, Μπαρτόλο (65’ Γέντρισεκ), Δουβίκας

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook