Ντέρικ Ουίλιαμς : «Να ανταγωνιστούμε την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα» (vid)

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς από το μεσημέρι της Παρασκευής (14/08) βρίσκεται στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια, σε μία μεταγραφή που προκάλεσε την έκπληξη του καλοκαιριού. Οι Νυχτερίδες διαθέτουν ένα αξιόλογο ρόστερ, με τον Αμερικανό φόργουορντ από την πρώτη στιγμή να θέτει ψηλά τον πήχη για την σεζόν που ακολουθεί. Συγκεκριμένα τόνισε κατά την άφιξή του […]

Ο Ντέρικ Ουίλιαμς από το μεσημέρι της Παρασκευής (14/08) βρίσκεται στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαλένθια, σε μία μεταγραφή που προκάλεσε την έκπληξη του καλοκαιριού.

Οι Νυχτερίδες διαθέτουν ένα αξιόλογο ρόστερ, με τον Αμερικανό φόργουορντ από την πρώτη στιγμή να θέτει ψηλά τον πήχη για την σεζόν που ακολουθεί. Συγκεκριμένα τόνισε κατά την άφιξή του στην Ισπανία πως: «Βρίσκομαι στην Ευρώπη τα δύο τελευταία χρόνια, γνωρίζω καλά τις ομάδες και θεώρησα ότι ήταν καλύτερο για μένα να έρθω στην Ισπανία και να βοηθήσω τη Βαλένθια. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε την Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα και γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ».

Όσο για τα όσα θα προσφέρει; «Αθλητικότητα, καλάθια, βοήθεια στην άμυνα, επικοινωνία και εμπειρία. Θα είναι η 11η επαγγελματική χρονιά μου φέτος ύστερα από επτά χρόνια στο ΝΒΑ, έναν στην Κίνα και δύο στην Ευρώπη.», δήλωσε ο Αμερικανός φόργουορντ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook