Παναθηναϊκός : Δεύτερη μέρα εργομετρικών για τους Πράσινους (pics)

Σιγά σιγά μετρούν αντίστροφα στον Παναθηναϊκό για την έναρξη και επίσημα της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Οι Πράσινοι, όσοι είναι στη χώρα μας δηλαδή, έχουν ξεκινήσει τις πρώτες ατομικές προπονήσεις τους, ενώ μερίδα εξ αυτών βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τις εργομετρικές εξετάσεις τους πριν την αρχή της σεζόν. Μετά το πρώτο κομμάτι το εργομετρικών εξετάσεων λοιπόν, […]

Σιγά σιγά μετρούν αντίστροφα στον Παναθηναϊκό για την έναρξη και επίσημα της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Οι Πράσινοι, όσοι είναι στη χώρα μας δηλαδή, έχουν ξεκινήσει τις πρώτες ατομικές προπονήσεις τους, ενώ μερίδα εξ αυτών βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τις εργομετρικές εξετάσεις τους πριν την αρχή της σεζόν.

Μετά το πρώτο κομμάτι το εργομετρικών εξετάσεων λοιπόν, οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Νεμάνια Νέντοβιτς, Λεωνίδας Κασελάκης και Γιώργος Καλαϊτζάκης βρέθηκαν κοντά στους ειδικούς του Τριφυλλιού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι υπόλοιποι ξένοι στην Ελλάδα και τότε θα ξεκινήσει η πρώτη προετοιμασία του Γιώργου Βόβορα ως head coach του Παναθηναϊκού.

Δείτε τις φωτογραφίες

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook