Νέα βραδιά βοήθειας για την Μπεσίκτας

Τα 150 εκατομμύρια τουρκικές λίρες που συγκεντρώθηκαν από τον έρανο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στον τηλεοπτικό σταθμό Kanal D άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Μπεσίκτας για ένα δεύτερο μαραθώνιο αγάπης σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Τουρκία. Με σύνθημα «Let me leave you» θα πραγματοποιηθεί μια δεύτερη εκστρατεία αγάπης για τους «ασπρόμαυρους» […]

Τα 150 εκατομμύρια τουρκικές λίρες που συγκεντρώθηκαν από τον έρανο που πραγματοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας στον τηλεοπτικό σταθμό Kanal D άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων της Μπεσίκτας για ένα δεύτερο μαραθώνιο αγάπης σύμφωνα με όσα αναφέρουν ΜΜΕ στην Τουρκία.

Με σύνθημα «Let me leave you» θα πραγματοποιηθεί μια δεύτερη εκστρατεία αγάπης για τους «ασπρόμαυρους» της Κωνσταντινούπολης. Ο σύλλογος ζητά από τους φιλάθλους της ομάδας να συνεισφέρουν οικονομικά μέσα από δωρεές, αλλά και με την αποστολή SMS προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν και είναι πολλά.

Το κανάλι που θα καλύψει την συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι το TV 8 της Acun Medya του γνωστού σε όλους μας Ατζούν Ιλίτζαλι από την συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου με την παρουσία στελεχών της ομάδας, αλλά και της διοίκησης της Μπεσίκτας.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook