Ολυμπιακός : Αρνητικά όλα τα τεστ για τον κορωνοϊό

Αρνητικοί στον κορωνοϊό βγήκαν άπαντες στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Το πρωί της Δευτέρας (10/08) επιτελείο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών βρέθηκε στο ΣΕΦ και υπέβαλλε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, αλλά και το σταφ των «ερυθρολεύκων». Άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19 και όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά. Να σημειωθεί, πως πριν από […]

Αρνητικοί στον κορωνοϊό βγήκαν άπαντες στον μπασκετικό Ολυμπιακό.

Το πρωί της Δευτέρας (10/08) επιτελείο του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών βρέθηκε στο ΣΕΦ και υπέβαλλε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο, αλλά και το σταφ των «ερυθρολεύκων».

Άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19 και όλα τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά.

Να σημειωθεί, πως πριν από λίγες μέρες, η ΚΑΕ είχε ανακοινώσει πως ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Με τον Έλληνα παίκτη να είναι ασυμπτωματικός και να αναρρώνει στο σπίτι του.

Θυμίζουμε, πως χθες (11/8) οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες πέρασαν από εργομετρικά τεστ και αναμένεται να συνεχίσουν τις ατομικές προπονήσεις μέχρι τις 17 Αυγούστου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

© Πηγή: to10.gr