Έπεσε από την πρώτη εικοσάδα η Σάκκαρη

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA ανανεώθηκε για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες απραξίας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο δεν επεφύλαξε τα καλύτερα νέα για τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώρισε τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο του τουρνουά Ladies Open που διεξήχθη στο Παλέρμο της Ιταλίας. Ως εκ τούτου, έπεσε μια θέση […]

Η παγκόσμια κατάταξη της WTA ανανεώθηκε για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες απραξίας λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο δεν επεφύλαξε τα καλύτερα νέα για τη Μαρία Σάκκαρη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώρισε τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο του τουρνουά Ladies Open που διεξήχθη στο Παλέρμο της Ιταλίας. Ως εκ τούτου, έπεσε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη καθώς την προσπέρασε η Ανέτ Κονταβέιτ που προκρίθηκε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Με τα νέα δεδομένα η Εσθονή βρίσκεται στην 20η θέση παγκοσμίως παρά το γεγονός ότι δεν νίκησε στον τελικό, ενώ η Σάκκαρη βρέθηκε εκτός εικοσάδας καθώς έπεσε στην 21η θέση.

Από εκεί και πέρα η Φιόνα Φέρο που ήταν η πρωταθλήτρια του τουρνουά, ανέβηκε από την 53η θέση στην 44η κερδίζοντας εννέα θέσεις αυτή την εβδομάδα.

Στην πρώτη δεκάδα δεν υπήρξε κάποια αλλαγή με την Αυστριακή Άσλεϊ Μπάρτι να παραμένει στην κορυφή της κατάταξης.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook