Τα λόγια του Μέσι που… ταρακούνησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στο ημίχρονο (vid)

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην περνά τις καλύτερες μέρες της. Μπορεί να μην κυριαρχεί όπως παλιά, αλλά έχει τον Λιονέλ Μέσι να την καθοδηγεί. Τέσσερις φράσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ ήταν αρκετές ώστε να μπουν με… νεύρο (και) στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί για να πανηγυρίσουν την πρόκριση απέναντι στην Νάπολι. Οι Μπλαουγκράνα ήταν 3-1 […]

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μην περνά τις καλύτερες μέρες της. Μπορεί να μην κυριαρχεί όπως παλιά, αλλά έχει τον Λιονέλ Μέσι να την καθοδηγεί.

Τέσσερις φράσεις του Αργεντινού σούπερ σταρ ήταν αρκετές ώστε να μπουν με… νεύρο (και) στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί για να πανηγυρίσουν την πρόκριση απέναντι στην Νάπολι.

Οι Μπλαουγκράνα ήταν 3-1 μπροστά στο ημίχρονο και οι Ιταλοί ήθελαν ένα μικρό… θαύμα για να περάσουν αφού έπρεπε να σκοράρουν δύο γκολ στην επανάληψη.

«Θα βγούμε δυνατά. Μην είστε μ@λ@κες. Ηρεμήστε. Είμαστε δύο γκολ μπροστά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Μπάρτσα.

Έδωσε το σύνθημα και τελικώς η ομάδα του Κίκε Σετιέν είναι στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook