Επιστρέφει στη Φέγενορντ ως βοηθός του Άντβοοκατ ο Φαν Πέρσι

Έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως ένας εκ των βοηθών του Ντικ Άντβοοκατ στη Φέγενορντ. Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, το καλοκαίρι του 2019, επιστρέφοντας πλέον, ως βοηθός και σύμβουλος των επιθετικών της Φέγενορντ. Ο 37χρονος […]

Έτοιμος να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Όχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως ένας εκ των βοηθών του Ντικ Άντβοοκατ στη Φέγενορντ.

Ο πρώην επιθετικός της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση, το καλοκαίρι του 2019, επιστρέφοντας πλέον, ως βοηθός και σύμβουλος των επιθετικών της Φέγενορντ. Ο 37χρονος ήταν εισήγηση του Ντικ Άντβοοκατ, ο οποίος θέλει να δώσει στους επιθετικούς της ομάδας, μία έξτρα βοήθεια από έναν κορυφαίο σκόρερ.

«Δεν είναι ακριβώς επίσημος ο ρόλος μου, οπότε δεν μπορώ να του δώσω ονομασία. Είναι μια κατάσταση win-win, διότι αγαπώ αυτό το άθλημα και θέλω να βρίσκομαι στα γήπεδα, ενώ μπορώ να βοηθήσω και το σταφ με τις γνώσεις που έχω» ανέφερε ο Ολλανδός.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook