Λαπροβίτολα: «Υπέροχο που με ήθελε ο Παναθηναϊκός αλλά…»

Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε διακαώς. Είχε μάλιστα προφορική συμφωνία μαζί του όμως δεν εξαρτιόταν από αυτόν. Ο Νίκολα Λαπροβίτολα πάντως δεν κατάφερε να απεμπλακεί από την Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά θα παραμείνει παίκτης των Μαδριλένων, περιμένοντας την προετοιμασία της ομάδας. Ο διεθνής πλέι μέικερ μίλησε στην ιστοσελίδα basquetplus.com και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Πρασίνων και  […]

Ο Παναθηναϊκός τον ήθελε διακαώς. Είχε μάλιστα προφορική συμφωνία μαζί του όμως δεν εξαρτιόταν από αυτόν. Ο Νίκολα Λαπροβίτολα πάντως δεν κατάφερε να απεμπλακεί από την Ρεάλ Μαδρίτης και τελικά θα παραμείνει παίκτης των Μαδριλένων, περιμένοντας την προετοιμασία της ομάδας.

Ο διεθνής πλέι μέικερ μίλησε στην ιστοσελίδα basquetplus.com και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των Πρασίνων και  και τόνισε: «Αυτό που ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ήταν ότι έχω συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Προσπάθησα να μείνω ψύχραιμος το καλοκαίρι. Δεν ένιωθα πίεση, ή ότι είχα τραβήξει τα φώτα επάνω μου. Προσπάθησα να μείνω όσο πιο ήρεμος γινόταν.

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά στη Βαλένθια, τα πράγματα με τον Φάκου δεν ήταν ακόμα τόσο ξεκάθαρα, ήλθε ο Αλοθέν και ήταν η σειρά μου να φύγω. Άρχισα να εξετάζω τις επιλογές μου όμως στη συνέχεια η Ρεάλ μου είπε ότι ήθελε να μείνω και ότι δεν θα με άφηνε να φύγω! Επομένως, είμαι εδώ και περιμένω να αρχίσει η preseason.

Πάντα είναι υπέροχο όταν σε θέλουν, ή όταν αποτελείς πρώτη επιλογή για μια ομάδα όμως δεν εξαρτιόταν από εμένα! Μίλησα με τον Πάμπλο Λάσο. Μου ξεκαθάρισε την κατάσταση. Το πως έχουν τα πράγματα και το τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν. Νομίζω πως ήθελα αυτό ακριβώς, μια κουβέντα μαζί του».

© Πηγή: to10.gr