Σπουδαίες νίκες για Μπλέιζερς, Κλίπερς και Ρόκετς (vids)

O Νταμιέν Λίλαρντ θέλει σαν τρελός να βάλει τους Μπλέιζερς στα playoffs και όσο περνάει από το χέρι του θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Ο εκρηκτικός γκαρντ του Πόρτλαντ ήταν ονειρικός και σταματώντας στους 45 πόντους με 11 τρίποντα οδήγησε τους Μπλέιζερς στη νίκη με 125-115. Ο Λίλαρντ ήταν όλο το Πόρτλαντ […]

O Νταμιέν Λίλαρντ θέλει σαν τρελός να βάλει τους Μπλέιζερς στα playoffs και όσο περνάει από το χέρι του θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Ο εκρηκτικός γκαρντ του Πόρτλαντ ήταν ονειρικός και σταματώντας στους 45 πόντους με 11 τρίποντα οδήγησε τους Μπλέιζερς στη νίκη με 125-115.

Ο Λίλαρντ ήταν όλο το Πόρτλαντ σε αυτό το παιχνίδι, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 45 πόντους με 11/18 τρίποντα, 4 ριμπάουντ και 12 ασίστ σε 41 λεπτά συμμετοχής, σε μία απίστευτη εμφάνιση. Από κοντά τον ακολούθησε και ο Τρεντ με 27 πόντους με 7 τρίποντα, με τον Νούρκιτς να προσθέτει 22 πόντους.

Για τους Νάγκετς, ο Πόρτερ είχε 27 πόντους και 12 ριμπάουντ και ο Γκραντ 18 πόντους, ενώ ο Γιόκιτς είχε 8 πόντους, 5 ριμπάουντ και 13 ασίστ σε μόλις 24 λεπτά συμμετοχής.

Χωρίς τον Λεμπρόν Τζέιμς στη διάθεση τους οι Λος Άντζελες Λέικερς δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους Χιούστον Ρόκετς και συγκεκριμένα τον Τζέιμς Χάρντεν.

Ο «μούσιας» παρά την απουσία του Ράσελ Γουέστμπρουκ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των «λιμνανθρώπων» με 113-97, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 39 πόντους, 8 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Για τους Λέικερς ο Κούζμα με 21 πόντους ξεχώρισε, ενώ στους 17 σταμάτησε ο Ντέιβις.

Την τρίτη διαδοχική τους νίκη απέναντι στους Μάβερικς πανηγύρισαν οι Κλίπερς με 126-111.

Σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε playoff οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι να ξεφύγει το Λος Άντζελες στην τρίτη περίοδο και να πάρει στο τέλος τη νίκη έχοντας για κορυφαίο τον Λέοναρντ με 29 πόντους και άξιο συμπαραστάτη τον Τζορτ με 24. Για το Ντάλας ο Πορζίνγκις σημείωσε 30 πόντους και 5 ασίστ, ενώ 29 είχε ο Ντόντσιτς.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook