«Μειώνει το μπάτζετ της η ομάδα μπάσκετ της Μπαρτσελόνα»

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει μέχρι στιγμής πολύ σημαντικές κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον πάγκο της ενώ ενισχύθηκε και με τον Νικ Καλάθη. Παρά τις κινήσεις αυτές η ομάδα της Καταλονίας θέλει να μειώσει το μπάτζετ της κατά 10-15%, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά […]

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει μέχρι στιγμής πολύ σημαντικές κινήσεις για να ενισχύσει το ρόστερ της ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Συγκεκριμένα απέκτησε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τον πάγκο της ενώ ενισχύθηκε και με τον Νικ Καλάθη.

Παρά τις κινήσεις αυτές η ομάδα της Καταλονίας θέλει να μειώσει το μπάτζετ της κατά 10-15%, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «El Mundo Deportivo».

Τη φετινή σεζόν η οποία ολοκληρώθηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα, οι «μπλαουγκράνα» είχαν προϋπολογισμό της τάξης των 41,5 εκατομμυρίων ευρώ. Σκοπός της ομάδας παρά τις μεταγραφές που έχει κάνει μέχρι στιγμής είναι να τον μειώσουν κοντά στο ποσό των 35 εκατομμυρίων ευρώ. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό είναι με διαπραγματεύσεις για μειώσεις συμβολαίων σε πολλούς από τους παίκτες αλλά και με τη μείωση του αριθμού των παικτών στο ρόστερ της ομάδας.

© Πηγή: to10.gr