ΠΑΣ Γιάννινα : Παρελθόν ο Ντάσιος (pic)

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Γιώργος Ντάσιος από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς γνωστοποίησε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αποχώρησή του από την ομάδα. Ο Ντάσιος, τα τελευταία χρόνια εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, ενώ κατά το παρελθόν έχει υπάρξει και εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου. Ο 37χρονος εξέφρασε την πικρία του […]

Παρελθόν αποτελεί πλέον ο Γιώργος Ντάσιος από τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς γνωστοποίησε με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αποχώρησή του από την ομάδα.

Ο Ντάσιος, τα τελευταία χρόνια εκτελούσε χρέη τεχνικού διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, ενώ κατά το παρελθόν έχει υπάρξει και εμβληματικός αρχηγός του συλλόγου. Ο 37χρονος εξέφρασε την πικρία του που φεύγει από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώντας παράλληλα τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνεργασία.

Ο Γιώργος Ντάσιος αγωνίστηκε 14 ολόκληρα χρόνια με τη φανέλα του «Άγιαξ» της Ηπείρου από το 2001 έως το 2015, μετρώντας 299 συμμετοχές. Επιπλέον, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, στη Λαμία, στον Απόλλωνα Σμύρνης και στην Παναχαϊκή.

Αναλυτικά όσα έγραψε στα Social Media:

 

© Πηγή: to10.gr