Μπασκόνια : Ανακοίνωσε το «αστεράκι» της Βιλερμπάν (pic)

Η Μπασκόνια δεν σταματάει να ενισχύεται για την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι μεταγραφές της, δεν εστιάζουν μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Ο Τονιέ Ζεκίρι αποτελεί το νέο της απόκτημα, προερχόμενος από την Βιλερμπάν, με την οποία έκανε μία εντυπωσιακή σεζόν. Ο 25χρονος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Ισπανούς και θα ενσωματωθεί άμεσα […]

Η Μπασκόνια δεν σταματάει να ενισχύεται για την επόμενη σεζόν, ωστόσο οι μεταγραφές της, δεν εστιάζουν μόνο στο παρόν, αλλά και στο μέλλον. Ο Τονιέ Ζεκίρι αποτελεί το νέο της απόκτημα, προερχόμενος από την Βιλερμπάν, με την οποία έκανε μία εντυπωσιακή σεζόν.

Ο 25χρονος υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τους Ισπανούς και θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα. Φέτος, έκανε το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, βοηθώντας την Βιλερμπάν να γίνει μία από τις «αποκαλύψεις» της Euroleague.

Έπαιξε σε συνολικά 51 παιχνίδια με τον γαλλικό σύλλογο και είχε 8,2 πόντους ανά αγώνα αλλά και 6,7 ριμπάουντ. Αξιοσημείωτο δε, ότι ο εκρηκτικός σέντερ ήταν από ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα για την φετινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο οι Ισπανοί είχαν αρχίσει από νωρίς τις επαφές μαζί του και εν τέλει τον έπεισαν να συνεχίσει εκεί.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook