Μπαρτσελόνα : Έτοιμη να αποκτήσει τον διάδοχο του Πικέ

Να φέρει πίσω τον Έρικ Γκαρσία, φαίνεται πως επιθυμεί η Μπαρτσελόνα με τον 19χρονο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι να είναι προϊόν της Μασία. Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Ισπανού αμυντικού, με τις πρώτες συζητήσεις να αφήνουν θετικό πρόσημο. Δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο πως η Μπαρτσελόνα προσφέρει στους «πολίτες» ένα […]

Να φέρει πίσω τον Έρικ Γκαρσία, φαίνεται πως επιθυμεί η Μπαρτσελόνα με τον 19χρονο στόπερ της Μάντσεστερ Σίτι να είναι προϊόν της Μασία. Οι «μπλαουγκράνα» ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Ισπανού αμυντικού, με τις πρώτες συζητήσεις να αφήνουν θετικό πρόσημο.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία κάνουν λόγο πως η Μπαρτσελόνα προσφέρει στους «πολίτες» ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο το έργο των Καταλανών μόνο εύκολο δεν μπορεί να θεωρείται από τη στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι ετοιμάζει νέα πρόταση ανανέωσης στον Γκαρσία.

Καταλύτης της υπόθεσης είναι και ο θρύλος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος είναι ένας εκ των εκπροσώπων του νεαρού άσου.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook