Ο Αλέξης Δέδες βάζει στο στόχαστρο μια ολόκληρη πόλη όπως είναι το Ηράκλειο!

Για ακόμα μια φορά ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες λέει, σκοπίμως, ψέμματα βάζοντας στο προσωπικό του στόχαστρο μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας που έχει δώσει τόσα στον ελληνικό αθλητισμό.

Μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν τα ρεπορτάζ από την Αθήνα όπου σύμφωνα με αυτά, ο Αλέξης Δέδες αλλοιώνει σκοπίμως την πραγματικότητα δείχνοντας “εκδικητικές” τάσεις της ΕΠΟ όχι τόσο απέναντι στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο σε ολόκληρη την πόλη του Ηρακλείου που όλα αυτά τα χρόνια έχει διοργανώσει στην εντέλεια μεγάλες διοργανώσεις παγκόσμιας εμβέλειας.

Τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα της ΕΠΟ που πλέον ξεφεύγει από τα προσωπικά όρια και προσβάλει μια ολόκληρη πόλη όπως είναι το Ηράκλειο, είναι όσα φέρεται να είπε ο κ. Δέδες στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο κ. Δέδες που φαίνεται από όσα λέει και όσα κάνει ότι φέρεται εκδικητικά – αλήθεια για ποιους λόγους – και δείχνει πως μοναδικός, προσωπικός, στόχος είναι να παρθεί με το “έτσι θέλω” ο τελικός του Europa Conference League από το Ηράκλειο!

Ο κ. Δέδες που μετά και τις αποκαλύψεις των τελευταίων δύο εβδομάδων, λέει ψέμματα επίτηδες – κάτι που επιβεβαιώνεται τόσο από το ρεπορτάζ, όσο όμως και από τον Δήμο Ηρακλείου – υποστηρίζοντας πως δεν προχωρούν τα έργα στο Παγκρήτιο Στάδιο αλλά και ότι δεν υπάρχουν χρήματα. Αφενός σε ότι έχει να κάνει με τα έργα στο Παγκρήτιο, ήδη πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι εργασίες εκσυγχρονισμού του γηπέδου με την τοποθέτηση πίνακα led ενώ έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την τοποθέτηση του στεγάστρου.

Από εκεί και πέρα, σε ότι έχει να κάνει με την χρηματοδότηση του έργου, επίσης είναι ψέμα καθώς έχουν βρεθεί τα κονδύλια και δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

Τέλος, σε ότι έχει να κάνει με το έγγραφο που παρουσίασε ο κ. Δέδες για τον χώρο που αφορά το Tv Compound (τον χώρο εγκατάστασης των τηλεοπτικών βάν), πράγματι η αρχική πρόθεση της ΓΓΑ ήταν να γίνει εκμετάλλευση του χώρου για την δημιουργία τένις ωστόσο μετά τις τελικές συζητήσεις με τον Δήμο Ηρακλείου, ξεπεράστηκε και αυτό το εμπόδιο.

Το θέμα που τίθεται ξανά και ξανά είναι για ποιον λόγο ο κ. Δέδες δείχνει τέτοια εμπάθεια φανερώνοντας με όσα λέει τον τελευταίο καιρό πόσο αναξιόπιστος είναι στο θέμα της διεκδίκησης του τελικού του Europa Conference League 2022 ή 2023 και με όσα λέει και κάνει είναι έκθετος απέναντι στην πόλη του Ηρακλείου και τους τοπικούς φορείς.