Δεληκώστας : «Δίκαια προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Volleyleague, εστιάζοντας τόσο στις απουσίες όσο και στη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του. Ο 48χρονος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στη σειρά των ημιτελικών. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 48χρονος τεχνικός […]

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Κώστας Δεληκώστας, χαρακτήρισε δίκαιη την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Volleyleague, εστιάζοντας τόσο στις απουσίες όσο και στη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του.

Ο 48χρονος τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν η καλύτερη ομάδα στη σειρά των ημιτελικών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 48χρονος τεχνικός στην κάμερα της ΕΡΤ: «Σίγουρα ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερη ομάδα, παίζαμε χωρίς τους ξένους και τον Σωτηρίου, προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε επίθεση ενώ είχαμε καλή υποδοχή. Θεωρώ ότι δίκαια προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, αλλά το ερωτηματικό για εμάς είναι αν θα συνέχιζε ο Σωτηρίου τι θα γινόταν.

Δεν μπορούμε να ζητάμε πολλά χωρίς ξένους παίκτες, αλλά δεν το βάλαμε κάτω και είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Εύχομαι την επόμενη σεζόν να γίνουμε όλοι καλύτεροι και οι διοικητικοί να κάνουν σωστά την δουλειά τους για να είναι όσο το δυνατόν πιο οργανωμένες οι ομάδες».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook