Ρίβερς : «Η… φούσκα είναι το πιο ασφαλές μέρος»

Το NBA μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση, με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ να κάνει restart στις 30 Ιουλίου. Οι ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επανεκκίνηση, υπό τον φόβο του κορωνοϊού. Το πρωτάθλημα αποφασίστηκε να συνεχιστεί στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον Ντοκ Ρίβερς να εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχιση της σεζόν. Ο […]

Το NBA μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση, με το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ να κάνει restart στις 30 Ιουλίου.

Οι ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επανεκκίνηση, υπό τον φόβο του κορωνοϊού. Το πρωτάθλημα αποφασίστηκε να συνεχιστεί στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τον Ντοκ Ρίβερς να εμφανίζεται αισιόδοξος για τη συνέχιση της σεζόν.

Ο προπονητής των Λος Άντζελες Κλίπερς έκανε ειδική αναφορά στη «φούσκα» του Ορλάντο, η οποία και θα φιλοξενήσει τα ματς του NBA. Όπως επεσήμανε το restart γίνεται στο πιο ασφαλές μέρος στη χώρα.

«Ελπίζουμε όλα να κυλήσουν ομαλά. Αλλά όταν πηγαίνεις στη φούσα, αυτό γίνεται το πιο ασφαλές μέρος στη χώρα», ανέφερε η τοποθέτηση του Ντοκ Ρίβερς.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook