«Έχει υπογράψει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Σενγκέλια»

Ο Τόρνικε Σενγκέλια προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν. Αυτή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς λίγες μέρες πριν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με την Μπασκόνια. Βέβαια μετά από αυτή την επιτυχία, ο 28χρονος θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τους Βάσκους καθώς έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως αναφέρει ο […]

Ο Τόρνικε Σενγκέλια προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν. Αυτή ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο καθώς λίγες μέρες πριν κατέκτησε το πρωτάθλημα Ισπανίας με την Μπασκόνια.

Βέβαια μετά από αυτή την επιτυχία, ο 28χρονος θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τους Βάσκους καθώς έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως αναφέρει ο Βλαντιμίρ Γκομέλσκι.

Ο Ρώσος τηλεσχολιαστής και γιος του αείμνηστου προπονητή, Αλεξάντερ Γκομέλσκι, αναφέρεται σε πηγές από τη Γεωργία οι οποίες υποστηρίζουν πως ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ έχει υπογράψει ήδη με τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Συγκεκριμένα ο Γκομέλσκι δήλωσε: «Λίγο πριν υπογράψεις συμβόλαια με παίκτες, καμιά φορά προκύπτουν κάποιες δυσκολίες. Δεν ξέρω τι ακριβώς δυσκολία έχει προκύψει ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Σενγκέλια. Ωστόσο, οι φίλοι μου στην Τιφλίδα ισχυρίζονται πως έχουν πέσει ήδη οι υπογραφές. Μάλιστα, ο Τόρνικε είναι ακόμη στην Τιφλίδα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook