Λεβαδειακός: Στις 15 Ιουλίου εκδικάζεται η προσφυγή του

Ο Λεβαδειακός είχε καταθέσει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκφράζοντας την αντίθεσή του για την απόφαση της Super League 2 να βάλει πρόωρο λουκέτο στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο διεκόπη λόγω κορωνοϊού. Οι πιθανότητες δικαίωσης για την ομάδα της Λιβαδειάς δεν είναι πολλές καθώς η πρόταση για διακοπή συγκέντρωσε τα 3/4 των ψήφων των […]

Ο Λεβαδειακός είχε καταθέσει προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ εκφράζοντας την αντίθεσή του για την απόφαση της Super League 2 να βάλει πρόωρο λουκέτο στο φετινό πρωτάθλημα το οποίο διεκόπη λόγω κορωνοϊού.

Οι πιθανότητες δικαίωσης για την ομάδα της Λιβαδειάς δεν είναι πολλές καθώς η πρόταση για διακοπή συγκέντρωσε τα 3/4 των ψήφων των ομάδων, γεγονός που διαψεύδουν οι Βοιωτοί. Επιπλέον, φέτος επιτρέπεται η τροποποίηση προκηρύξεων με την τροπολογία Αυγενάκη όπως έχει εφαρμοστεί και σε άλλα πρωταθλήματα.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ όρισε την ημερομηνία εκδίκασης της προσφυγής της ομάδας της Βοιωτίας και αυτή είναι προγραμματισμένη για τις 15 Ιουλίου. Η απόφαση που πρόκειται να ληφθεί εντός των ημερών πρόκειται να οριστικοποιήσει και την κατάσταση σχετικά με την επικύρωση της βαθμολογίας στην Super League 2.

© Πηγή: to10.gr