Ατλέτικο Μαδρίτης: Αυτή είναι η νέα της φανέλα (vid)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει την συνεργασία της με την «Nike» και η εταιρία ένδυσης δημιούργησε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστή, η εμφάνιση των εντός έδρας αγώνων για τους «ροχιμπλάνκος» και οι φίλοι της ομάδας έχουν εντυπωσιαστεί. Το κλασσικό, ερυθρόλευκο χρώμα καλύπτει όλη την επιφάνεια, ωστόσο η λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης συνεχίζει την συνεργασία της με την «Nike» και η εταιρία ένδυσης δημιούργησε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πριν λίγες ώρες, έγινε γνωστή, η εμφάνιση των εντός έδρας αγώνων για τους «ροχιμπλάνκος» και οι φίλοι της ομάδας έχουν εντυπωσιαστεί.

Το κλασσικό, ερυθρόλευκο χρώμα καλύπτει όλη την επιφάνεια, ωστόσο η λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Η χοντρή σκούρα μπλε γραμμή στο πλάι, συνδυάζεται με τον γιακά που είναι ίδια απόχρωση, ενώ τα κουμπάκια, θυμίζουν φανέλες προηγούμενων δεκαετιών.

Ακόμα, θα υπάρχει ένα χορηγός στο μπροστά μέρος της εμφάνισης και ένας στο μανίκι. Αυτή θα είναι η 19η σεζόν, που η Ατλέτικο θα ντυθεί με την συγκεκριμένη εταιρία ένδυσης, καθώς η συνεργασία τους κρατάει από το 2001/02 μέχρι και σήμερα.

 

© Πηγή: to10.gr