«Ενδιαφέρεται για τον Τζανιόλο η Ρεάλ Μαδρίτης»

Η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε ολέθριες συνέπειες και σε οικονομικό επίπεδο καθώς πολλές ομάδες βγήκαν ζημιωμένες από τη μακροχρόνια διακοπή των πρωταθλημάτων. Μία από αυτές είναι η Ρόμα που σκέφτεται να βάλει πωλητήριο σε πολλούς σημαντικούς παίκτες της για να καλύψει τη ζημιά. Ένας από αυτούς είναι ο Νικολό Τζανιόλο. Ο 21χρονος αγωνίζεται με τη […]

Η πανδημία του κορωνοϊού δημιούργησε ολέθριες συνέπειες και σε οικονομικό επίπεδο καθώς πολλές ομάδες βγήκαν ζημιωμένες από τη μακροχρόνια διακοπή των πρωταθλημάτων. Μία από αυτές είναι η Ρόμα που σκέφτεται να βάλει πωλητήριο σε πολλούς σημαντικούς παίκτες της για να καλύψει τη ζημιά. Ένας από αυτούς είναι ο Νικολό Τζανιόλο.

Ο 21χρονος αγωνίζεται με τη φανέλα των «τζιαλορόσι» από το 2018 και έχει αφήσει πολύ θετικά δείγματα έχοντας σημειώσει 8 γκολ σε 45 συμμετοχές του.

Όπως αναφέρει η «Corriere dello Sport», την περίπτωση του Ιταλού μέσου εξετάζει σοβαρά η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θέλει να εντάξει ταλαντούχους νεαρούς παίκτες στο ρόστερ της. Οι Ρωμαίοι ζητούν ένα ποσό μεταξύ 60 και 70 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές τους για αυτή την περίοδο.

Ο Τζανιόλο αποτελεί πόλο έλξης και για άλλες ομάδες, καθώς στο παιχνίδι για την απόκτησή του θα προσπαθήσει να μπει και η Γιουβέντους.

© Πηγή: to10.gr