Ανατροπή δεδομένων με τον τελικό του Conference: Φαβορί το Ηράκλειο για την ανάληψη του!

Η παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη στην Λότζια και η συνάντηση του με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό έβγαλε την είδηση καθώς όπως αποκάλυψε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, το Ηράκλειο αποτελεί το φαβορί για την ανάληψη διοργάνωσης του τελικού του Conference 2022 ή 2023.

Με αφορμή την παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στην πόλη μας, συναντήθηκαν στην Λότζια ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό όπου και αποκαλύφθηκε πως οι πιέσεις της τοπικής κοινωνίας μέσα στις τελευταίες ημέρες, έφεραν και την ανατροπή στην υπόθεση ανάληψης του τελικού του Conference Cup 2022 ή 2023.

Στις συζητήσεις που είχε ο Λευτέρης Αυγενάκης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου, ο πρώτος αποκάλυψε πως οι πιέσεις και οι μαζικές αντιδράσεις που προέκυψαν μετά την διαρροή της ΕΠΟ για απόσυρση της υποψηφιότητας του Παγκρητίου έφεραν και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον Λευτέρη Αυγενάκη, σε επικοινωνία που είχε με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ, η υποψηφιότητα προχωράει κανονικά και μάλιστα η πόλη του Ηρακλείου έχει μεγάλες πιθανότητες για να αναλάβει την διοργάνωση αυτού του σπουδαίου αγώνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook