Αδειάζει το ρόστερ της Φενέρμπαχτσε

Οι εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε αυτές τις μέρες απασχολούν και τους φίλους του Ολυμπιακού, αφού περιμένουν νεότερα από τον Κώστα Σλούκα. Ωστόσο, μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση με τον διεθνή γκαρντ, άλλοι τρεις παίκτες ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την Κωνσταντινούπολη. Σύμφωνα με το TRT Sports, οι Νίκολα Κάλινιτς, Ντέρικ Ουίλιαμς και Τζόφρι Λοβέρν δεν θα συνεχίσουν […]

Οι εξελίξεις στη Φενέρμπαχτσε αυτές τις μέρες απασχολούν και τους φίλους του Ολυμπιακού, αφού περιμένουν νεότερα από τον Κώστα Σλούκα. Ωστόσο, μέχρι να αποσαφηνιστεί η κατάσταση με τον διεθνή γκαρντ, άλλοι τρεις παίκτες ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από την Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το TRT Sports, οι Νίκολα Κάλινιτς, Ντέρικ Ουίλιαμς και Τζόφρι Λοβέρν δεν θα συνεχίσουν στη Φενέρ. Τα συμβόλαια των τριών λήγουν στις 30 Ιουνίου και από τη στιγμή που το μπάσκετ δεν θα ξαναρχίσει, δεν θα επιστρέψουν στην Τουρκία.

Οι Κάλινιτς, Ουίλιαμς και Λοβέρν φέρονται να μην έχουν θέση στον σχεδιασμό του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά είναι προφανές ότι το ζήτημα είναι γενικότερο. Άλλωστε, ακόμα και η παρουσία του Σέρβου προπονητή για την επόμενη σεζόν, είναι στον… αέρα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook