Επέλεξε να παίξει στο Eurocup η Παρτιζάν

Το BCL έχει βαλθεί να… προβληματίσει την Ευρωλίγκα, προσδοκώντας να πάρει ομάδες που είτε αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είτε στο Eurocup. Μάλιστα αποφάσισε να επωφεληθεί της κόντρας που πήγε να ξεσπάσει με την Παρτιζάν και προσπάθησε να δελεάσει του Σέρβους για να πραγματοποιήσουν το μεγάλο άλμα. Από ότι φαίνεται πάντως πέτυχε μία τρύπα στο […]

Το BCL έχει βαλθεί να… προβληματίσει την Ευρωλίγκα, προσδοκώντας να πάρει ομάδες που είτε αγωνίζονται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είτε στο Eurocup. Μάλιστα αποφάσισε να επωφεληθεί της κόντρας που πήγε να ξεσπάσει με την Παρτιζάν και προσπάθησε να δελεάσει του Σέρβους για να πραγματοποιήσουν το μεγάλο άλμα.

Από ότι φαίνεται πάντως πέτυχε μία τρύπα στο νερό, αφού παρά την απογοήτευση της Παρτιζάν για τη μη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα της επόμενης σεζόν, η απόφασή της ήταν να παραμείνει υπό τη σκεπή της.

Πράγμα που σημαίνει πως οι Σέρβοι θα παλέψουν και την επόμενη χρονιά στο Eurocup σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού το BCL που περίμενε πως και πως να τους… κλέψει.

© Πηγή: to10.gr