Τηλεδιάσκεψη θα κάνει η Ένωση παιχτών για την επανέναρξη του ΝΒΑ

Το ΝΒΑ κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση (4/6) το πλάνο που έχει για την επανέναρξη της Λίγκας και οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία με γνώμονα την ασφάλεια των παικτών και του προσωπικού, έτσι ώστε να συνεχιστεί η σεζόν και να μην διακοπεί τελείως. Παράλληλα γίνονται διεργασίες και από την Ένωση παικτών του ΝΒΑ […]

Το ΝΒΑ κατέθεσε πρόταση προς ψήφιση (4/6) το πλάνο που έχει για την επανέναρξη της Λίγκας και οι ιδιοκτήτες των ομάδων θα συμμετέχουν στην ψηφοφορία με γνώμονα την ασφάλεια των παικτών και του προσωπικού, έτσι ώστε να συνεχιστεί η σεζόν και να μην διακοπεί τελείως.

Παράλληλα γίνονται διεργασίες και από την Ένωση παικτών του ΝΒΑ και θα συμμετέχουν με την σειρά τους σε τηλεδιάσκεψη που θα λάβει χώρα μία ημέρα μετά (5/6). Έτσι θα μπορέσουν από πλευράς τους να συζητήσουν και να πάρουν μία απόφαση, για το αν θα συνεχίσουν ή όχι τα παιχνίδια, με την συμμέτοχη μόνο των 22 ομάδων (13 από την δύση και 9 από την ανατολή).

Σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski θα έχουμε λευκό καπνό στην συγκεκριμένη ψηφοφορία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παρόλο που δε συμφωνούν όλοι οι ιδιοκτήτες με το φορμάτ που πρότεινε η λίγκα με τις 22 ομάδες, θεωρεί ότι θα ψηφιστεί θετικά από το τουλάχιστον ¾ των ιδιοκτητών, έτσι ώστε να περάσει η ψηφοφορία.

 

© Πηγή: to10.gr