Ομπράντοβιτς: «Είμαι σε επαφές με Ερυθρό Αστέρα και Μονακό»

Ο Ερυθρός  Αστέρας έχει αρκετή πέραση αυτό το διάστημα. Διαρκώς γράφονται πράγματα, ο Σάκοτα φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν ενώ οι Σέρβοι είναι σε επαφές και με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τον πάγκο τους. Ένα ακόμα όνομα που… γράφτηκε για αυτούς είναι και ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος μάλιστα επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με […]

Ο Ερυθρός  Αστέρας έχει αρκετή πέραση αυτό το διάστημα. Διαρκώς γράφονται πράγματα, ο Σάκοτα φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν ενώ οι Σέρβοι είναι σε επαφές και με τον Ντέγιαν Ράντονιτς για τον πάγκο τους. Ένα ακόμα όνομα που… γράφτηκε για αυτούς είναι και ο Σάσα Ομπράντοβιτς, ο οποίος μάλιστα επιβεβαίωσε ότι είναι σε συζητήσεις με τους ερυθρόλευκους του Βελιγραδίου.

Ο 51χρονος προπονητής μίλησε στην σερβική «Mozzart Sport» και είπε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αναλαμβάνει τον Ερυθρό Αστέρα:

«Μιλάω με τον Ερυθρό Αστέρα και την ομάδα μου (σ.σ. Μονακό) και δεν πρόκειται να κάνω άλλο σχόλιο για το αν υπάρχει συμφωνία ή όχι, καθώς δεν είναι η ώρα γι’ αυτό. Στις επόμενες ημέρες θα πάρω την απόφασή μου για το που θα συνεχίσω την καριέρα μου και τίποτε άλλο».

© Πηγή: to10.gr