Πουλήθηκε για 25.000 δολάρια εισιτήριο από το ντεμπούτο του Τζόρνταν!

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποτελεί για τους περισσότερους τον μεγαλύτερο παίκτη που πάτησε ποτέ το πόδι του σε παρκέ, καθώς όσα πέτυχε παραμένουν μέχρι και σήμερα μοναδικά. Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς λατρεύεται μέχρι και σήμερα από εκατομμύρια κόσμου ενώ το Last Dance γιγάντωσε ακόμα περισσότερο τον μύθο του. Για αυτό τον λόγο, ο οίκος Huggins […]

Ο Μάικλ Τζόρνταν αποτελεί για τους περισσότερους τον μεγαλύτερο παίκτη που πάτησε ποτέ το πόδι του σε παρκέ, καθώς όσα πέτυχε παραμένουν μέχρι και σήμερα μοναδικά.

Ο θρύλος των Σικάγο Μπουλς λατρεύεται μέχρι και σήμερα από εκατομμύρια κόσμου ενώ το Last Dance γιγάντωσε ακόμα περισσότερο τον μύθο του.

Για αυτό τον λόγο, ο οίκος Huggins & Scott έβγαλε σε δημοπρασία το εισιτήριο του αγώνα όπου ο Τζόρνταν έκανε το ντεμπούτο του, το 1984, με τους Σικάγο Μπουλς κόντρα στους Ουάσινγκτον Μπούλετς, μετέπειτα Γουίζαρντς, την ομάδα δηλαδή με την οποία αποσύρθηκε.

Το εισιτήριο πουλήθηκε για σχεδόν 25.000 δολάρια (24.907) ενώ οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας ανέφεραν πως «ό,τι σχετίζεται με τον Τζόρνταν αυτή την περίοδο έχει τεράστια ζήτηση. Είναι τρελό».

© Πηγή: to10.gr