Σκωτία: Αρχίζει όταν οι άλλοι θα τελειώσουν

Το σκωτσέζικο πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά και δεν θα συνεχιστεί, με τη Σέλτικ να στέφεται πρωταθλήτρια λόγω της πρώτης θέσης στη βαθμολογία. Η διοργάνωση θα επανεκκινήσει για τη νέα σεζόν όταν οι άλλες Λίγκες της Ευρώπης θα τελειώνουν, εξαιτίας της περίστασης που έχει διαμορφωθεί. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να ορίσει την πρεμιέρα του επόμενου πρωταθλήματος την […]

Το σκωτσέζικο πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά και δεν θα συνεχιστεί, με τη Σέλτικ να στέφεται πρωταθλήτρια λόγω της πρώτης θέσης στη βαθμολογία. Η διοργάνωση θα επανεκκινήσει για τη νέα σεζόν όταν οι άλλες Λίγκες της Ευρώπης θα τελειώνουν, εξαιτίας της περίστασης που έχει διαμορφωθεί.

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να ορίσει την πρεμιέρα του επόμενου πρωταθλήματος την 1η Αυγούστου. Οι ομάδες πήραν άδεια να αρχίσουν την προετοιμασία τους τον Ιούλιο και οι περισσότερες προσανατολίζονται για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα.

Όσο για τις μικρότερες κατηγορίες της Σκωτίας, οι αρμόδιοι θα συζητήσουν με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία και θα ορίσουν τα δικά τους χρονοδιαγράμματα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook