Απίστευτο: Ο Κάιλ Χάινς στην Αρμάνι Μιλάνο!

Αυτή και αν είναι βόμβα! Ακουγόταν το τελευταίο διάστημα, όμως κανείς δεν περίμενε αυτή η φήμη να πάρει σάρκα και οστά. Ο Κάιλ Χάινς, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά απο την διετία στον Ολυμπιακό, και τις δύο κατακτήσεις της Ευρωλίγκας με τον Δημήτρη Ιτούδη, αναμένεται να αφήσει την κρύα Μόσχα για […]

Αυτή και αν είναι βόμβα! Ακουγόταν το τελευταίο διάστημα, όμως κανείς δεν περίμενε αυτή η φήμη να πάρει σάρκα και οστά.
Ο Κάιλ Χάινς, μετά από 7 χρόνια παρουσίας στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά απο την διετία στον Ολυμπιακό, και τις δύο κατακτήσεις της Ευρωλίγκας με τον Δημήτρη Ιτούδη, αναμένεται να αφήσει την κρύα Μόσχα για λογαριασμό του Μιλάνου!

Ο Αμερικανός σέντερ λοιπόν ήρθε σε συμφωνία με την Αρμάνι Μιλάνο και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος παίκτης του Ετόρε Μεσίνα. Ο πάλαι ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού και τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης είχε ρήτρα στο συμβόλαιό του, με τους Ιταλούς να την πληρώνουν και να τον κάνουν δικό τους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη οι Ιταλοί έχουν συμφωνήσει με τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ενώ ήδη υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις αθλητών από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρωλίγκα που είναι πολύ κοντά για τους Μιλανέζους.

Την είδηση της μετακίνησης του Κάιλ Χάινς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αρμάνι Μιλάνο έκανε γνωστή ο Νίκος Βαρλάς από το Eurohoops μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook