Το νέο κεφάλαιο του Μάλκολμ Ντιλέινι (pic)

Από του παίκτες που ελάχιστοι μπορούν να ψυχολογησουν είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι γνωστός για τις ακραίες απόψεις του και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα social media αλλά από την άλλη είναι ικανός να τροφοδοτήσει με είδηση τα Μέσα με ένα του tweet. Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα με την οποία τελείωσε […]

Από του παίκτες που ελάχιστοι μπορούν να ψυχολογησουν είναι ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο Αμερικάνος γκαρντ είναι γνωστός για τις ακραίες απόψεις του και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στα social media αλλά από την άλλη είναι ικανός να τροφοδοτήσει με είδηση τα Μέσα με ένα του tweet.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα με την οποία τελείωσε την συνεργασία του πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ότι ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ξεκινάει καθώς υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο το οποίο θα γίνει και γνωστό την πρώτη μέρα του Ιούνη.

Μπορεί να μη λέει ποια θα είναι η ομάδα που θα αγωνιστεί αλλά όπως γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό η Αρμάνι Μιλάνο έχει καταφέρει να συμφωνήσει μαζί του.

© Πηγή: to10.gr