Μουρίκης: «Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα» (pic)

Την Πέμπτη (28/5) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα (1/6) θα αρχίσει η διάθεση των Καρτών Μέλους και Φιλάθλου για τη νέα σεζόν, με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη να καλεί τους φιλάθλους των Πειραιωτών να αγοράσουν κάρτες και να στηρίξουν τις «ερυθρόλευκες» ομάδες. Συγκεκριμένα, σε μήνυμα που ανέβασε στα social media ο διεθνής πολίστας, […]

Την Πέμπτη (28/5) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι από την Δευτέρα (1/6) θα αρχίσει η διάθεση των Καρτών Μέλους και Φιλάθλου για τη νέα σεζόν, με τον Κωνσταντίνο Μουρίκη να καλεί τους φιλάθλους των Πειραιωτών να αγοράσουν κάρτες και να στηρίξουν τις «ερυθρόλευκες» ομάδες.

Συγκεκριμένα, σε μήνυμα που ανέβασε στα social media ο διεθνής πολίστας, ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ΕΝΑ! Αχώριστοι, Σύλλογος και Φίλαθλοι προχωρούν προς νέες διακρίσεις και επιτυχίες! Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, ξεκινάει η διάθεση της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Φιλάθλου!».

Δείτε το ποστάρισμα:

 

View this post on Instagram

 

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ΕΝΑ! Αχώριστοι, Σύλλογος και Φίλαθλοι προχωρούν προς νέες διακρίσεις και επιτυχίες! Από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, ξεκινάει η διάθεση της Κάρτας Μέλους & Κάρτας Φιλάθλου! Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 1 Ιουνίου θα τεθούν σε κυκλοφορία η Κάρτα Μέλους και η Κάρτα Φιλάθλου για τη σεζόν 2020-2021. Τα οικονομικά δεδομένα μετά τον αθλητικό αποκλεισμό, αλλάζουν τις ισορροπίες, όχι όμως και τους στόχους. Ο Ολυμπιακός γεννήθηκε και υπάρχει για να πρωταγωνιστεί, κάτι που απέδειξε και μέσα από τις οικονομικές αντιξοότητες στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας. Αρωγός στην προσπάθεια και την κυριαρχία του σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπήρξε πάντα ο κόσμος του, για τον οποίο νιώθουμε ευγνωμοσύνη και την ανάγκη να τον ευχαριστούμε κάθε στιγμή. Φέτος, υπάρχουν τρεις κατευθύνσεις : συσπείρωση, στήριξη, περηφάνια. Η «ζωή» των Ερασιτεχνικών τμημάτων, δίνει ζωή και σε εμάς! Προμηθευόμαστε ΟΛΟΙ την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Συσπειρωνόμαστε, στηρίζουμε και υπερηφανευόμαστε για τον Ολυμπιακό! ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!

A post shared by mourikis9 (@mourikis9) on

© Πηγή: to10.gr