Νάγκελσμαν κατά Bundesliga: «Σκ@@@ πρόγραμμα»

Η Λειψία έφερε ακόμα μία εντός έδρας ισοπαλία, αυτή τη φορά απέναντι στη Χέρτα με την οποία ήρθε 2-2, αλλά ο προπονητής της Γιουλιάν Νάγκελσμαν είχε πολλά παράπονα για το πρόγραμμα της Bundesliga και για το γεγονός πως ο αντίπαλος είχε δύο μέρες ξεκούρασης παραπάνω. Ο Νάγκελσμαν είπε πως το πρόγραμμα είναι… σκ@@@ και πως […]

Η Λειψία έφερε ακόμα μία εντός έδρας ισοπαλία, αυτή τη φορά απέναντι στη Χέρτα με την οποία ήρθε 2-2, αλλά ο προπονητής της Γιουλιάν Νάγκελσμαν είχε πολλά παράπονα για το πρόγραμμα της Bundesliga και για το γεγονός πως ο αντίπαλος είχε δύο μέρες ξεκούρασης παραπάνω.

Ο Νάγκελσμαν είπε πως το πρόγραμμα είναι… σκ@@@ και πως η ομάδα του το είχε αναφέρει στις συσκέψεις, αλλά δεν εισακούστηκε το αίτημά της. «Δεν ήταν “αγγλική εβδομάδα” για τη Χέρτα. Είχαν τέσσερις μέρες εκτός αγώνων. Δεν καταλαβαίνω τον προγραμματισμό. Η Χέρτα έπαιξε την Παρασκευή, εμείς την Κυριακή και παίξαμε Τετάρτη.

Και πάλι το θέμα είναι ότι έχουμε ένα σκ@@@ πρόγραμμα. Το είπαμε στη σύσκεψη, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε», είπε ο νεαρός Γερμανός τεχνικός.

Η Λειψία έχει μείνει πλέον στην 3η θέση με 55 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Ντόρτμουντ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook