Ανακοίνωσε το πρόγραμμά της η Liga Endesa

H Βαλένθια είναι και επίσημα η πόλη που θα διοργανώσει το τουρνουά της Lega Endesa, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό. Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα θα έχει 12 ομάδες όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, οι οποίες θα δώσουν 33 ματς μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων. Αναλυτικότερα […]

H Βαλένθια είναι και επίσημα η πόλη που θα διοργανώσει το τουρνουά της Lega Endesa, με την διοργανώτρια αρχή να ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί αυτό.

Συγκεκριμένα το πρωτάθλημα θα έχει 12 ομάδες όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, οι οποίες θα δώσουν 33 ματς μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων.

Αναλυτικότερα οι ομάδες θα χωριστούς  σε δύο ομίλους των έξι και από εκεί η μία θα αντιμετωπίσει την άλλη. Οι δύο πρώτοι κάθε γκρουπ θα προκριθούν στα ημιτελικά. Όλοι οι αγώνες λοιπόν θα είναι μονοί, έτσι θα υπάρξει το Final 4 του τουρνουά. Οι νικητές των ζευγαριών της ημιτελικής φάσης θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό, όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής Ισπανίας. Αξίζει να τονιστεί ότι ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί οι οριστικές ημερομηνίες των αγώνων.
© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook