Επικό βίντεο: Ο Τσιτσιπάς προσπαθεί να μιλήσει γερμανικά

Μία από τις αγαπημένες ασχολίες του Στέφανου Τσιτσιπά είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών, με τον Ελληνα τενίστα να περνάει πολλές ώρες προσπαθώντας να μάθει όσες περισσότερες γλώσσες μπορεί. Ανάμεσα σε αυτές που έχει μάθει είναι και τα γερμανικά. Ο 21χρονος τενίστας φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της αυστριακής τηλεόρασης, όπου μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένος και ο Ντόμινικ […]

Μία από τις αγαπημένες ασχολίες του Στέφανου Τσιτσιπά είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών, με τον Ελληνα τενίστα να περνάει πολλές ώρες προσπαθώντας να μάθει όσες περισσότερες γλώσσες μπορεί.

Ανάμεσα σε αυτές που έχει μάθει είναι και τα γερμανικά. Ο 21χρονος τενίστας φιλοξενήθηκε σε εκπομπή της αυστριακής τηλεόρασης, όπου μεταξύ άλλων ήταν καλεσμένος και ο Ντόμινικ Τιμ.

Ο συμπατριώτης μας όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Sport Talk», μέσω skype, προσπάθησε να εντυπωσιάσει τον Τιμ, αλλά και τους παρουσιαστές της εκπομπής, μιλώντας γερμανικά.

Η προσπάθειά του ωστόσο δεν στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, με αποτέλεσμα ο Αυστριακός τενίστας, αλλά και όσοι βρισκόντουσαν στο πλατό της εκπομπής, να γελάσουν.

Δείτε το βίντεο:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook