Ρολάν Γκαρός: Το Philippe Chatrier απεκτησε οροφή (pics)

Το παγκόσμιο τένις μπορεί να έχει μπει στον πάγο λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι διοργανωτές των τουρνουά παραμένουν άπραγοι. Βελτιώνουν τις εγκαταστάσεις τους, προκειμένου όταν αρχίσει και πάλι το τένις να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους κορυφαίους τενίστες. Οπως ακριβώς συμβαίνει στο Ρολάν Γκαρός, με τους Γάλλους να δημοσιεύουν στα social […]

Το παγκόσμιο τένις μπορεί να έχει μπει στον πάγο λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι διοργανωτές των τουρνουά παραμένουν άπραγοι. Βελτιώνουν τις εγκαταστάσεις τους, προκειμένου όταν αρχίσει και πάλι το τένις να είναι έτοιμες να υποδεχθούν τους κορυφαίους τενίστες.

Οπως ακριβώς συμβαίνει στο Ρολάν Γκαρός, με τους Γάλλους να δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες από το ανακαινισμένο «Philippe Chatrier», το οποίο πλέον έχει οροφή, η οποία θα κλείνει τις βροχερές ημέρες και δεν θα χρειάζεται να διακόπτονται τα ματς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Γάλλοι επέλεξαν τη σημερινή ημέρα για να δημοσιοποιήσουν τις σχετικές φωτογραφίες, καθώς το Ρολάν Γκαρός θα ξεκινούσε σήμερα, αν δεν υπήρχε η πανδημία του Covid-19.

Επίσης, σημαντικό στοιχείο είναι ότι για τη δημιουργία της οροφής έγινε ολική ανακαίνιση στο στάδιο, ενώ μάλιστα αυξήθηκε η χωρητικότητά του κατά 300 θέσεις. Πλέον, το Philippe Chatrier μπορεί να καλύψει τις ανάγκες 15.500 θεατών. Ενα πανέμορφο γήπεδο, που θα λατρέψουν θεατές και τενίστες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook