Κορωνοϊός: Εσπασαν την καραντίνα οι παίκτες της Σεβίλλης (pics)

Η La Liga θα ξεκινήσει και πάλι στις 8 Ιουνίου όπως έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, κι έτσι θα γίνει το δεύτερο από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που θα επιστρέψει στη δράση μετά την Bundesliga. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην Σεβίλλη ελοχεύει κίνδυνος κυρώσεων, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές […]

Η La Liga θα ξεκινήσει και πάλι στις 8 Ιουνίου όπως έχει ανακοινώσει ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ, κι έτσι θα γίνει το δεύτερο από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης που θα επιστρέψει στη δράση μετά την Bundesliga.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην Σεβίλλη ελοχεύει κίνδυνος κυρώσεων, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές των Ανδαλουσιανών παραβίασαν το πρωτόκολλο προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκρινένα, , οι Οκάμπος, Βάσκεθ, Ντε Γιονγκ και Μπανέγα βρέθηκαν σε ένα σπίτι μαζί με τις γυναικές τους, με την σύντροφου τυ Αργεντινού μεσοεπιθετικού να κάνει ανάρτηση στα social media φωτογραφίες, οι οποίες μετά από λίγα λεπτά όλες διαγράφηκαν.

Ετσι λόγω της συνάντησης παραβιάστηκε ο κανονισμός για τη συγκέντρωση άνω των 10 ατόμων, όπου είχαν υπογράψει οι ομάδες, έτσι ώστε να μπορούν να επιστρέψουν και πάλι στην αγωνιστική δράση μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Πλέον, η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στις υγειονομικές αρχές αλλά και στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, με τον κίνδυνο τιμωρίας τόσο στην Σεβίλλη, όσο και στους παίκτες να είναι ορατός.

© Πηγή: to10.gr