Ο Κάιλ Χάινς στο στόχαστρο του Έτορε Μεσίνα και της Αρμάνι

Από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του Κορωνοϊού και μετά το τεράστιο πλήγμα που είχε η Ιταλία, οι ειδήσεις πως ο Τζόρτζιο Αρμάνι σκέφτεται να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα την επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι πολλές. Ως δικαιολογία, γι΄αυτή την αύξηση του μπάτζετ από τον ισχυρό άνδρα της μόδας, είναι η επιθυμία του να […]

Από τη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του Κορωνοϊού και μετά το τεράστιο πλήγμα που είχε η Ιταλία, οι ειδήσεις πως ο Τζόρτζιο Αρμάνι σκέφτεται να… τινάξει την μπάνκα στον αέρα την επόμενη αγωνιστική σεζόν είναι πολλές.
Ως δικαιολογία, γι΄αυτή την αύξηση του μπάτζετ από τον ισχυρό άνδρα της μόδας, είναι η επιθυμία του να αλλάξει η ψυχολογία των Ιταλών, οι οποίοι είδαν χιλιάδες συμπατριώτες τους να χάνουν τη μάχη της ζωής.

Μετά λοιπόν από τους Μάλκολμ Ντιλέινι, Τζίτζι Ντατόμε, Νίκολα Κάλινιτς και Τρέι Τόμπκινς, ήρθε η ώρα να πέσει στο τραπέζι το όνομα του Κάιλ Χάινς. Ο 34χρονος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος μετρά στη συλλογή του τέσσερα ευρωπαϊκά τρόπαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ, υπάρχει όμως η επιλογή να κάνει opt-out έως τον Ιούλιο.

Ο Έτορε Μεσίνα φαίνεται πως έχει εκφράσει την επιθυμία να τον εντάξει στο ρόστερ της Αρμάνι και σύμφωνα με ΜΜΕ της Ιταλίας, ο Αρμάνι είναι έτοιμος να κάνει την επιθυμία του κόουτς πράξη. Αν αυτή η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Χάινς θα επιστρέψει στην Ιταλία, μετά από τη διετία 2008-2010, όταν αγωνίστηκε στην Κρεμόνα, στη Β’ κατηγορία Ιταλίας.

© Πηγή: to10.gr