Επιστρέφει στην «Αλιάνζ Αρένα» ο Μπεκενμπάουερ

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ θα δώσει το «παρών» στην «Αλιάνζ Αρένα» για να παρακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα του, συνοδευόμενος από τον έτερο επίτιμο πρόεδρο των Βαυαρών, Ούλι Χένες. Στην… προ κορωνοϊού εποχή, ο 74χρονος «Κάιζερ» απείχε για αρκετούς μήνες από τα γήπεδα, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεπαν να παρακολουθεί ποδόσφαιρο δια ζώσης. Ο […]

Ο Φραντς Μπεκενμπάουερ θα δώσει το «παρών» στην «Αλιάνζ Αρένα» για να παρακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα του, συνοδευόμενος από τον έτερο επίτιμο πρόεδρο των Βαυαρών, Ούλι Χένες.

Στην… προ κορωνοϊού εποχή, ο 74χρονος «Κάιζερ» απείχε για αρκετούς μήνες από τα γήπεδα, καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεπαν να παρακολουθεί ποδόσφαιρο δια ζώσης.

Ο Μπεκενμπάουερ προσκλήθηκε από τον πρόεδρο και παλιό «αστέρι» της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, και το Σάββατο αναμένεται να είναι ένας από τους σχεδόν 300 ανθρώπους, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα να βρεθούν στο εμβληματικό γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Άιντραχτ, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω κορωνοϊού.

© Πηγή: to10.gr