Ιβάνοβιτς: «Θέλω να συνεχίσω στην Μπασκόνια»

Στον πάγκο της Μπασκόνια θέλει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος εξέφρασε τη θέλησή του για παραμονή, λέγοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχει κάτσει να συζητήσει με τη διοίκηση. «Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει για τίποτα με την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά και αν το ίδιο σκέφτεται […]

Στον πάγκο της Μπασκόνια θέλει να βρίσκεται και την επόμενη σεζόν ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ο οποίος εξέφρασε τη θέλησή του για παραμονή, λέγοντας ωστόσο πως ακόμα δεν έχει κάτσει να συζητήσει με τη διοίκηση.

«Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει για τίποτα με την ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά και αν το ίδιο σκέφτεται και η ομάδα, τότε θα φτάσουμε σε συμφωνία», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος κόουτς στην «As», για να προσθέσει αναφορικά με το επίπεδο που μπορεί να φτάσει η ομάδα του, μέχρι την επανέναρξη της σεζόν:

«Δεν πρόκειται να μιλήσω για το πόσο χρονικό διάστημα θα χρειαστούμε για την προετοιμασία, καθώς δεν θα μου το δώσουν. Το σημαντικό είναι να κοιτάμε μόνο τον στόχο που έχουμε μπροστά μας: Θέλουμε το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας και όχι τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για παράδειγμα».

Για τους τραυματίες και τον Κρίστον, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει ακόμη και έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα: «Πιστεύουμε ότι θα λυθεί αυτό το πρόβλημα, αλλά το βλέπω δύσκολο να λύνεται το θέμα με τις πτήσεις, οπότε δύσκολα θα τον έχουμε μαζί μας. Ο ώμος του Βιλντόσα πηγαίνει καλά, αλλά ακόμη προπονείται χωρίς επαφές. Οι Γκρέιντζερ και Γκαρίνο θα είναι δύσκολο να τους έχουμε μαζί μας, εάν συνεχιστεί το πρωτάθλημα».

© Πηγή: to10.gr