Ευρωλίγκα: Η πνευματική υγεία των αθλητών (vid)

Το σημαντικότερο σε αυτό το επίπεδο, είναι η ψυχική υγεία των αθλητών. Και η Ευρωλίγκα με έναν ιδιαίτερο τρόπο προσπάθησε να μας παρουσιάσει αυτήν την προσέγγισή της. Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν δημιούργησε ένα βίντεο με ονομασία «Η Πνευματική Υγεία στα Σπορ», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Σχορτσανίτης, Γκρέιντζερ, Γκεραρντίνι και Τζίκιτς. Ο τίτλος ίσως μιλάει από […]

Το σημαντικότερο σε αυτό το επίπεδο, είναι η ψυχική υγεία των αθλητών. Και η Ευρωλίγκα με έναν ιδιαίτερο τρόπο προσπάθησε να μας παρουσιάσει αυτήν την προσέγγισή της.

Η διοργανώτρια αρχή λοιπόν δημιούργησε ένα βίντεο με ονομασία «Η Πνευματική Υγεία στα Σπορ», στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Σχορτσανίτης, Γκρέιντζερ, Γκεραρντίνι και Τζίκιτς.

Ο τίτλος ίσως μιλάει από μόνος του. Η ψυχική υγεία των αθλητών επηρεάζεται καθημερινά από την πίεση, το άγχος, το στρες. Σε αυτά προσθέστε και την καθημερινή καταπόνηση για να καταλάβετε ότι δεν είναι όπως τα πιστεύουμε τα πράγματα στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Οι τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες που έχουν τη δική τους ιστορία στο μπάσκετ, μίλησαν κατέθεσαν τις απόψεις τους σε ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο από την Ευρωλίγκα

© Πηγή: to10.gr