Η άλλη πλευρά του Ντέβιν Μπούκερ

Μία πολύ όμορφη κίνηση από τον Ντέβιν Μπούκερ.  Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα tmz.com, ο ηγέτης των Σανς εξήγησε ότι έγινε παγκόσμιος πρεσβευτής των Special Olympics λόγω της αδερφής του, Μία. Ο γκαρντ των Σανς δήλωσε πως: «Έχω γιορτάσει τα επιτεύγματα και ήμουν μάρτυρας των προκλήσεων που είχε η αδελφή μου ως άτομο με νοητική αναπηρία. Κάθε μέρα […]

Μία πολύ όμορφη κίνηση από τον Ντέβιν Μπούκερ.  Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα tmz.com, ο ηγέτης των Σανς εξήγησε ότι έγινε παγκόσμιος πρεσβευτής των Special Olympics λόγω της αδερφής του, Μία.

Ο γκαρντ των Σανς δήλωσε πως: «Έχω γιορτάσει τα επιτεύγματα και ήμουν μάρτυρας των προκλήσεων που είχε η αδελφή μου ως άτομο με νοητική αναπηρία. Κάθε μέρα είμαι ταπεινός και θέλω να έχω ενεργό ρόλο στα Special Olympics, μια παγκόσμια οργάνωση με αποστολή να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τις ικανότητες των ατόμων με νοητική καθυστέρηση».

 Η 18χρονη αδερφή του Μπούκερ έχει διαγνωστεί με τον σύνδρομο DiGeorge, μια σπάνια γενετική χρωμοσωμική διαταραχή που μπορεί να οδηγήσει σε ήπιες διανοητικές αναπηρίες.
© Πηγή: to10.gr