Τέλος η Lega Basket λόγω κορωνοϊού

Η Ιταλία είναι από τις ευρωπαϊκές χώρες, μαζί με την Ισπανία, που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού. Οπως έγινε γνωστό λοιπόν πριν από λίγο, το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Lega Basket, τελείωσε οριστικά για φέτος. Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας  Τζιοβάνι Πετρούτσι, θεωρώντας την αποφασιστικότητα της LBA να μεταβιβάσει όλες τις αποφάσεις […]

Η Ιταλία είναι από τις ευρωπαϊκές χώρες, μαζί με την Ισπανία, που έχουν πληγεί περισσότερο από την πανδημία του κορωνοϊού. Οπως έγινε γνωστό λοιπόν πριν από λίγο, το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Lega Basket, τελείωσε οριστικά για φέτος.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας  Τζιοβάνι Πετρούτσι, θεωρώντας την αποφασιστικότητα της LBA να μεταβιβάσει όλες τις αποφάσεις σχετικά με το πρόωρο κλείσιμο της σεζόν 2019/2020 και μετά από το Δ.Σ. της λίγκας αποφάσισε ότι το πρωτάθλημα της Serie A τελείωσε.

Η απόφαση αυτή ελήφθη κατόπιν της συνεχιζόμενης επιδημιολογικής έκτακτης ανάγκης του COVID-19 σε ολόκληρη την χώρα. Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι και η δεύτερη κατηγορία ακυρώθηκε για φέτος.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook