«Συμπαίκτης» με τον Ναδάλ ο Τζόκοβιτς στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Την σπουδαία πρωτοβουλία των Ράφαελ Ναδάλ και Πάουλ Γκασόλ, οι οποίοι μαζεύουν χρήματα για να βοηθήσουν τον Ερυθρό Σταυρό της Ισπανίας στη μάχη κατά του κορωνοϊού, στήριξε έμπρακτα ο Νόβακ Τζόκοβιτς.Ο Σέρβος τενίστας συνέβαλε στον έρανο των δύο σπουδαίων αθλητών και ο Ισπανός τον ευχαρίστησε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του στα social media. «Ένα […]

Την σπουδαία πρωτοβουλία των Ράφαελ Ναδάλ και Πάουλ Γκασόλ, οι οποίοι μαζεύουν χρήματα για να βοηθήσουν τον Ερυθρό Σταυρό της Ισπανίας στη μάχη κατά του κορωνοϊού, στήριξε έμπρακτα ο Νόβακ Τζόκοβιτς.Ο Σέρβος τενίστας συνέβαλε στον έρανο των δύο σπουδαίων αθλητών και ο Ισπανός τον ευχαρίστησε δημόσια μέσα από τον λογαριασμό του στα social media.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Novak για τη συνεισφορά του στην καμπάνια μας, για να βοηθήσουμε εκείνους που βρίσκονται στη μάχη με τον κορωνοϊό», έγραψε ο κάτοχος 19 Grand Slam τίτλων και συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία, στην οποία είναι μαζί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νόβακ γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στην Ισπανία, καθώς βρίσκεται εγκλωβισμένος στην Μαρβέγια μαζί με την οικογένειά του. Υπενθυμίζουμε ότι ο Σέρβος τενίστας πριν από λίγες ημέρες είχε προσφέρει 1 εκατ. ευρώ στο σύστημα υγείας της Σερβίας, προκειμένου να εφοπλιστεί με τον απαραίτητο εξοπλισμό στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Δείτε την ανάρτηση του Ράφαελ Ναδάλ:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook