Δεν θέλουν πλέι οφ το καλοκαίρι οι ομάδες της Lega Basket

Στην Ιταλία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο κορωνοϊός έχει… κατασπαράξει τα πάντα, η χώρα πλήττεται από θανάτους και το μόνο θετικό (εάν μπορεί να το πει κανείς αυτό), είναι ότι αρχίζει να μειώνεται ο ρυθμός με τον οποίο πεθαίνουν οι κάτοικοι της. Την ίδια ώρα η Βίρτους Μπολόνια μοιάζει λες και είναι εντελώς στον […]

Στην Ιταλία τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο κορωνοϊός έχει… κατασπαράξει τα πάντα, η χώρα πλήττεται από θανάτους και το μόνο θετικό (εάν μπορεί να το πει κανείς αυτό), είναι ότι αρχίζει να μειώνεται ο ρυθμός με τον οποίο πεθαίνουν οι κάτοικοι της.

Την ίδια ώρα η Βίρτους Μπολόνια μοιάζει λες και είναι εντελώς στον δικό της κόσμο. Είναι η ομάδα που έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και πιέζει να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα της χώρας.

Ο λόγος βέβαια είναι απλός αφού υπάρχουν χορηγίες στην μέση και εάν διακοπεί η λίγκα θα χαθούν πάρα πολλά χρήματα.
Πάντως σε πρότασή της προς τις υπόλοιπες ομάδες βρήκε… τοίχο. Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, Εμίλιο Καρκία, η Βίρτους πρότεινε να συνεχιστεί η λίγκα το καλοκαίρι, με την απάντηση να είναι αρνητική.

Ο Καρκία αναφέρει σε τουίτ του: «Οι ομάδες Legabasket Seria A απέρριψαν την πρόταση της Βίρτους Μπολόνια για να συνεχίσουν την σεζόν 2019-2020 με πλέι οφ 16 ομάδων που θα γινόταν μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Η φετινή σεζόν πρέπει να τελειώσει πριν τις 30 Ιουνίου (εάν αυτή συνεχιστεί)».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook