Το ιστορικό επίτευγμα του Καρεμπέ με την Ρεάλ Μαδρίτης (pic)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στελεχώσει τον Ολυμπιακό με ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους στο ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Οπως είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος, ο οποίος φόρεσε τα χρώματα της πειραϊκής ομάδας από το 2001 έως το 2004, καταγράφοντας 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 4 γκολ και 5 ασίστ. […]

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στελεχώσει τον Ολυμπιακό με ανθρώπους που έχουν γράψει τη δική τους στο ευρωπαϊκό, αλλά και παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Οπως είναι ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Γάλλος, ο οποίος φόρεσε τα χρώματα της πειραϊκής ομάδας από το 2001 έως το 2004, καταγράφοντας 99 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 4 γκολ και 5 ασίστ. Πριν τον Ολυμπιακό είχε αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης (1997-2000). Σε αυτό το διάστημα είχε 82 συμμετοχές με 4 γκολ. Ενα διάστημα, στο οποίο κατέκτησε δύο Τσάμπιονς Λιγκ!

Το πρώτο τη σεζόν 97/98 και το δεύτερο τη σεζόν 99/00. Στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου τίτλου μάλιστα έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά με χρυσά γράμματα στην ιστορία του θεσμού, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρε στο Τσάμπιονς Λιγκ σε τρία σερί ματς με τη Ρεάλ. Είχε σκοράρει στα δύο παιχνίδια με την Λεβερκούζεν για τα προημιτελικά και στο πρώτο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ για τα ημιτελικά. Ενα ιστορικό επίτευγμα για τον αθλητικό διευθυντή του Ολυμπιακού.

Ο Καρεμπέ εκτός από τα δύο Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βασίλισσα, στην καριέρα του κατέκτησε επίσης ένα πρωτάθλημα Γαλλίας με τη Ναντ, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, ένα Euro με τη Γαλλία (2000) και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο (1998). Μια σπουδαία καριέρα για τον Καρεμπέ, ο οποίος πλέον βοηθάει τους Ερυθρόλευκους από άλλο πόστο.

Δείτε το σχετικό τιτίβισμα για το ρεκόρ του Καρεμπέ:

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook